We know nova je Internet trgovina koja se sastoji od pažljivo odabranih brendova odjeće i modnih dodataka s ciljem da donese nešto novo, svježe i jedinstveno na naše tržište.

Trgovina je pokrenuta iz ljubavi prema djeci i modi, iz želje da se omogući drugačiji, neobičan dizajn odjeće za djecu. Cilj nam je da u našoj trgovini svi mogu pronaći nešto za sebe što će ponosno i zadovoljno nositi.

Zašto?

Jer djeca zaslužuju najbolje!

Shopping je oduvijek bio neodoljiv, pogotovo kada se radi o odjeći za naše najmanje.

Mi ga želimo učiniti još više neodoljivim.

Dugogodišnja ljubav prema prodaji, ali i radu s djecom, želja za „drugačijim“ dizajnom navela nas je u potragu za kvalitetnim brendovima kojim ćemo djeci pružiti nešto novo, udobno i cool, a istovremeno kvalitetom materijala zadovoljiti i najzahtjevnije roditelje.

Kako?

Dugo smo tražili, istraživali u želji da pronađemo najbolje.

Napravili smo ono što nam se činilo najispravnije, pitali smo djecu što bi oni odabrali za sebe, što se njima sviđa i što njih uveseljava. Tako je naša trgovina postala riznica proizvoda koji usrećuju sve naše kupce, od najmanjih do najvećih.

Ponosni smo što možemo reći da su svi proizvodi u našoj trgovini lijepo izrađeni, kvalitetni, zabavni, elegantni i što je bitno originalni i jedinstveni, tako da će se svi naši kupci osjećati vrlo posebno.