Naplata/autorizacija na teritoriju Republike Hrvatske:

 • Za kupce iz Hrvatske, naplata se vrši u kunama.
 • Plaćanje kreditnim karticama (American Express, MasterCard, Diners ili Visa) odvija se preko T-Com PayWay sustava, kojim je sigurnost vaše online kupovine zajamčena.

Dostava i praćenje pošiljke:

 • Kada primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia d.o.o u roku jednog do tri radna dana. Ukoliko iz nekog razloga ne možemo izvršiti isporuku naručenog obavijestit ćemo Vas putem e-mail-a.
 • CIJENA DOSTAVE ZA POŠILJKE NA TERITORIJU REPUBLIKE HRVATSKE IZNOSI 29,00KN.

Plaćanje pouzećem

 • U slučaju plaćanja pouzećem, pošiljka se plaća prilikom isporuke u gotovini za dostavu na kućnu adresu te gotovinom pri preuzimanju u poštanskom uredu. Za plaćanje pouzećem kupcu se zaračunava dodatni trošak u iznosu od 9,90 kn – tzv. “trošak plaćanja” zbog usluge “otkupa” koju dostavljač naplaćuje.

Naplata/autorizacija iz inozemstva:

 • Plaćanje kreditnim karticama (American Express, MasterCard, Diners ili Visa) odvija se preko T-Com PayWay sustava, kojim je sigurnost vaše online kupovine zajamčena.
 • Izravni bankovni prijenos – na zahtjev putem e-maila: info@weknow.hr (nakon vidljive uplate, šaljemo narudžbu)*

*Troškove bankovnog transfera snosi kupac.

Naplata se vrši za Hrvatsku u domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Iznos za koji se tereti Vaša kartica dobije se konverzijom cijene iz US$ u hrvatsku kunu prema tečaju HRVATSKE NARODNE BANKE. Kod terećenja Vaše kartice isti se iznos konvertira u Vašu domicilnu valutu prema istom tečaju kartičarskih asocijacija. Uslijed konverzije može doći do odstupanja od cijene koja je navedena na našem shopu.

Kreditnim karticama

Naručenu robu možete platiti kreditnim karticama MasterCard i Visa, te bankovnim nalogom za plaćanje prema ponudi. 

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom,trebat ćete na sigurnoj stranici T-Com Pay Waya odabrati vrstu kreditne kartice kojom plaćate (MasterCard, Maestro, Visa, Diners) i upisati tražene podatke. Kada kliknete >KUPI<, vidjet ćete potvrdu o vašoj narudžbi i dobit ćete potvrdu na vaš e-mail.
Također, HT PayWay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos.

Sigurnost plaćanja kreditnom karticom:

 • HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).
 • Djelatnici tvrtke DIGEST d.o.o. – weknow online shopa ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično, ili otkazati.
 • DIGEST d.o.o. u potpunosti snosi odgovornost za ugovorenu kupoprodaju kada HT PayWay sistem pošalje obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa za naručenu robu uspješno obavljena. To je, ujedno, i jedina informacija koju DIGEST d.o.o. dobiva o Vašoj kreditnoj kartici. DIGEST d.o.o.je sigurnost Vašeg kartičnog plaćanja povjerio HT PayWay usluzi HT d.d. To je sistem koji višestrukim šifriranjem i posebnim vodom manipulira podacima Vaše kartice. DIGEST d.o.o.nema uvid u podatke o Vašoj kartici (uvid ima isključivo T-com kao davatelj HT PayWay usluge) te stoga ne može ni odgovarati ni snositi posljedice u slučaju bilo kakve eventualne zloupotrebe tih podataka. Ni u kojem slučaju ne snosimo materijalne troškove nastale eventualnom zlouporabom tih podataka.

 

Jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji

Jednostrani raskid ugovora moguć je u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Radi se o nekoliko jednostavnih koraka, a ispunjavanje Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu i pakiranje proizvoda u kutiju uz navedeni ugovor prvi su u nizu tih koraka. Uvjet raskida navedenog ugovora je da kupljena roba nije korištena – ukoliko je do korištenja (umanjenja vrijednosti) došlo, dobavljač će po primitku vraćene robe u skladištu izvršiti procjenu stanja robe prema vidljivim znakovima upotrebe i sukladno tome odrediti koji će postotak povrata novca kupcu biti isplaćen. Nakon što ispunite obrazac za raskid ugovora, isti nam dostavite putem e-mail adrese info@weknow.hr ili poštom na DIGEST D.O.O. d.o.o., Zagreb, Ulica Vladimira Ruždjaka 31, Hrvatska. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti detalje povrata. Povrat novca izvršavamo načinom na koji je uplata izvršena i to isključivo nakon primitka vraćene robe. Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu preuzmite na ovome linku OBRAZAC u pdf formatu.

Reklamacije:

 • Kada vam dostavljač donese pošiljku, istu provjerite. Ako su proizvodi oštećeni u transportu, niste dužni potpisati i preuzeti pošiljku. Dostavljač će nam vratiti oštećenu pošiljku i nova će vam biti poslana. Kako biste ubrzali dostavu nove pošiljke, možete nam poslati e-mail poruku o oštećenoj pošiljci. Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi ili je proizvod neispravan, vratite nam ga, a mi ćemo vam poslati ispravne proizvode o našem trošku.

Zaštita povjerljivih podataka:

 • U Weknow online shopu obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Weknow online trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

TROŠKOVI DOSTAVE U INOZEMSTVO

Kupcima iz inozemstva nudimo dostavu putem pošte. Vaš paket šaljemo istog, a najkasnijeg sljedećeg radnog dana od primitka sredstava na naš račun. Rokovi isporuke ovise o odabranoj vrsti usluge i destinaciji (HP za Europu , HP avionom za svijet . Cijena dostave ovisi o ukupnoj težini pošiljke. (U cijenu isporuke uračunata je cijena poštarine, cijena carinskih i špediterskih troškova)